1/12

Lyse og moderne rækkehuse

Rækkehusene er opført i to plan med seks forskellige planløsninger – så der er gode muligheder for at finde den bolig, der passer til jeres behov.

Indretningen er holdt i nordisk stil med gennemgående lyse parketgulve og hvide lofter og vægge, der giver boligerne et let og tidløst udtryk.

Entréen ligger i åben forbindelse med boligens køkken og opholdsstue, hvor de store vinduespartier sikrer, at lyset frit kan strømme gennem rummene.

Fra opholdsstuen er der direkte udgang til boligens syd- eller vestvendte terrasse og lille have, hvor I kan nyde solens stråler og de lune sommeraftener.

Når I går ad trappen til overetagen, kommer I til en repos med adgang til boligens værelser samt et badeværelse. I nogle af rækkehusene er der en stor repos, der kan indrettes som hjemmekontor eller legeområde.

Overetagen byder desuden på et lyst og rummeligt soveværelse med fransk altan og en stor skabsvæg, et lækkert badeværelse og to gode børneværelser, nogle rækkehuse har indbyggede skabe og god plads til leg.

Til boligen hører der desuden et skur og en carport.

 

Find din nye bolig i vores boligvælger

Her kan du se plantegninger, priser og placering af alle Risskov Husenes boliger.

Book en personlig fremvisning

Er du interesseret i at leje en af boligerne i Risskov Husene, eller har du spørgsmål? Kontakt mæglere Lea Bloch & Kasper Larsen fra Nybolig Bruuns Bro Lejligheder.

Risskovhusene - Kontakt Mægler

Lea Bloch & Alexander Eeg
Ejendomsmæglere
Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

+45 86 17 40 11

Kontakt Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Området

I Risskov Husene kommer I til at bo i en grøn oase med masser af plads og højt til himlen – I krydsfeltet mellem byens pulserende liv og naturens ro.

Lejlighederne

Flyt ind i en af de lyse og velindrettede lejligheder i Risskov Husene. Lejlighederne fås med to, tre og fire værelser – så I finder nemt en bolig, der passer til jeres behov.

Find din nye bolig i vores boligvælger

Her kan du se plantegninger, priser og placering af alle Risskov Husenes boliger.

Hent vores katalog

Drømmer du om at bo i Risskov Husene – tæt på byens mange muligheder og områdets skønne naturoplevelser?

Få inspiration og find din kommende bolig i vores katalog.

Download Brochure