Har I spørgsmål?

Ejendomsmæglerne Lea Bloch & Kasper Larsen, fra Nybolig Bruuns Bro Lejligheder, står klar til at hjælpe jer og svare på spørgsmål. Sammen finder vi jeres nye bolig i Risskov Husene.

Kontakt Lea Bloch & Kasper Larsen her:

Risskovhusene - Kontakt Mægler

Lea Bloch & Kasper Larsen
Ejendomsmæglere
Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

+45 86 17 40 11

Kontakt Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Holdet bag

Ejendomsudviklerne NREP og CASA Group er bygherrer og står i fællesskab for opførelsen af Risskov Husene. Sammen har de utallige års erfaring og et stærkt økonomisk fundament – ligesom at de deler visionen om at byggeri skal være mere end bare bygninger. Kombinationen af erfaring, stabilitet og ambitiøse visioner, skaber grundlaget for den lyse fremtid, som Risskov Husene, og områdets mange nye beboere, går i møde. 

Projektet er tegnet af arkitekthuset Norconsult og udviklet i samarbejde med CASA A/S, som er totalentreprenør på Risskov Husene. Begge aktører er solide partnere, der har mange års erfaring med byggeri inden for bolig, erhverv, idræt, kultur og undervisning. 

I Risskov Husene kan I lade hverdagen, livet og drømmene spire.

NREP Residential

NREP er en nordisk ejendomsudvikler, investor og integreret ejendomsoperatør. Vores formål er at udvikle ejendomme med udgangspunkt i slutbrugerens behov. Vi forsøger at se på ejendommene fra flere forskellige vinkler og udnytte vores tværfaglige team til at udvikle ejendomme og ejendomskoncepter, der skaber langsigtet værdi for både lejere, investorer og lokalsamfund.

CASA Group

CASA Group har eksisteret siden 1985, hvor den tømreruddannede Michael Mortensen stiftede CASA. Det begyndte med byggeri af privatboliger, og siden har virksomheden udviklet sig til en stærk koncern, der har investeret i en lang række ejendomsprojekter og specialiserede selskaber.