Har I spørgsmål?

Ejendomsmæglerne Lea Bloch & Alexander Eeg, fra Nybolig Bruuns Bro Lejligheder, står klar til at hjælpe jer og svare på spørgsmål. Sammen finder vi jeres nye bolig i Risskov Husene.

Kontakt Lea Bloch & Alexander Eeg her:

Risskovhusene - Kontakt Mægler

Lea Bloch & Alexander Eeg
Ejendomsmæglere
Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

+45 86 17 40 11

Kontakt Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Nybolig Bruuns Bro
Lejligheder

Udlejer

Velliv og Industriens Pension står sammen om udlejningen af Risskov Husene.

Sammen har de utallige års erfaring og et stærkt økonomisk fundament – ligesom at de deler visionen om at byggeri skal være mere end bare bygninger. Kombinationen af erfaring, stabilitet og ambitiøse visioner, skaber grundlaget for den lyse fremtid, som Risskov Husene, og områdets mange nye beboere, går i møde. Projektet er tegnet af arkitekthuset Norconsult og udviklet i samarbejde med solide partnere, der har mange års erfaring med byggeri inden for bolig, erhverv, idræt, kultur og undervisning.

Risskovhusene er bare én ud af flere byggerier, som de to selskaber udlejer i et fælles selskab. Se øvrige lejemål her:

Himmelbyen
Strandhaverne

Om Velliv

Velliv leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 350.000 danskere. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder – både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter.

Om Industriens Hus

Med over 400.000 medlemmer og cirka 8.000 virksomheder, der indbetaler til pensionsordningen, er Industriens Pension et af Danmarks største pensionsselskaber.
Bestyrelsen for Industriens Pension består af repræsentanter fra overenskomstparterne og uafhængige eksperter.
I dag har selskabet cirka 200 medarbejdere. Selskabet er beliggende centralt i København.
Industriens Pension er en koncern med et holdingselskab, IndustriPension Holding A/S og to datterselskaber, Industriens Pensionsforsikring A/S og Industriens Pensions Service A/S.