Om projektet

Risskov Husene ligger på grunden, hvor Vejlby Skole tidligere lå. Byggeriet består af 6 punkthuse med 161 lejligheder og 11 kæder med 47 rækkehuse. 

Punkthusenes forskudte placeringer og de lave rækkehuse centralt på grunden giver byggeriet et varieret og let udtryk. Punkthusene er placeret, så de danner en ryg og skærmer af mod nord og øst og skaber et fælles parkrum i midten, hvor der er luft og højt til himlen. 

De grønne udearealer, der både adskiller og skaber sammenhæng mellem boligerne, er kendetegnende for Risskov Husene. 

Byggeriet er opført i teglsten, i en palette af varme nuancer, der både sikrer sammenhæng og variation i udtrykket. Teglstenene spiller desuden godt sammen med områdets tradition for murede huse. 

Centralt i bebyggelsen ligger Risskov Husenes fælleshus – en bygning med flot arkitektonisk særkende, der oprindeligt var Vejlby Skoles aula.

Her kommer I til at bo tæt på grønne rekreative områder med boldbaner som nabo.

 

Lad drømmene spire

God plads og højt til himlen

Både punkthuse og rækkehuse er placeret, så de skaber et trygt og semi-privat område med stisystemer, hvor børnene trygt kan færdes. Tag børnene med ud på områdets legeplads eller spil en fodboldkamp på græsplænen. 

Et unikt samlingspunkt

Centralt i bebyggelsen ligger Risskov Husenes fælleshus "Aulaen", som er bevaret fra Vejlby Skole, der oprindeligt lå på grunden. Aulaens særprægede og unikke arkitektur står som et vartegn for Risskov Husene – og trækker på én gang tråde tilbage i historien og danner udgangspunkt for beboernes fælles fremtid. 

I fælleshuset kan beboere mødes ved særlige anledninger eller fejringer – ligesom at beboerne kan leje lokalerne til private arrangementer. Her finder I desuden en badmintonbane, bordtennisborde og køkken- og toiletfaciliteter. Aulaen er omgivet af store grønne fællesområder og kan ses fra de fleste boliger.

Nyd solens stråler

Alle boliger har egen syd- eller vestvendt terrasse eller altan, hvor solens stråler og de lune sommeraftener kan nydes. Rækkehusenes terrasser er omgivet af bøgehække, der skærmer af og giver privatliv til den enkelte bolig.

Gratis parkering

Slip for bekymringer om ledige parkeringspladser, når du kommer hjem. Med mere end 200 parkeringspladser tilknyttet Risskov Husene, finder I nemt en parkeringsplads tæt på jeres bolig.

Find din nye bolig i vores boligvælger

Her kan du se plantegninger, priser og placering af alle Risskov Husenes boliger.

Hent vores katalog

Drømmer du om at bo i Risskov Husene – tæt på byens mange muligheder og områdets skønne naturoplevelser?

Få inspiration og find din kommende bolig i vores katalog.

Download Brochure