1/7

Lejligheder med udsigt

Flyt ind i en af de lyse og velindrettede lejligheder – med lyse parketgulve og store vinduespartier, hvor dagslyset kan strømme ind. Både køkken og badeværelse er indrettet med stilrene, hvide elemeter og bordplader.

Samtlige lejligheder fra første etage og opefter har egen syd- eller vestvendt altan, hvor I kan nyde solen. Altanerne er i galvaniseret stål og med gulv af kompositbrædder. Stuelejlighederne har alle udgang til et terrasseområde, ligesom nogle af penthouselejlighederne, på de øverste niveauer, har adgang til egen tagterrasse.

Fra lejlighederne i højden kan I nyde den formidable udsigt ud over byen, områdets grønne arealer og spotte vandet i horisonten.

Lejlighederne, der er opført i lækre kvalitetsmaterialer, fås med to, tre og fire værelser og er fra 57-115 m2. Alle værelser er indrettet med garderobeskab – ligesom at alle lejligheder har et praktisk depotrum med god plads til opbevaring. Her finder I nemt en bolig, der passer til jeres behov.

De udbudte lejligheder er alle indflytningsklare.

Find din nye bolig i vores boligvælger

Her kan du se plantegninger, priser og placering af alle Risskov Husenes boliger.

Book en personlig fremvisning

Er du interesseret i at leje en af boligerne i Risskov Husene, eller har du spørgsmål? Kontakt mæglere Lea Bloch & Kasper Larsen fra Nybolig Bruuns Bro Lejligheder.

Risskovhusene - Kontakt Mægler

Lea Bloch & Alexander Eeg
Ejendomsmæglere
Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

+45 86 17 40 11

Kontakt Nybolig Bruuns Bro Lejligheder

Om området

Risskov Husene er en grøn oase midt i byen. Bygningernes placering på grunden danner et semi-privat parkrum med stisystemer, græsarealer og legeplads. Ikke langt fra boligerne finder i butikker og byliv – og masser af skøn natur. 

Rækkehusene

Flyt ind i en af de lyse og velindrettede rækkehuse. Rækkehusene er opført i to plan og med forskellige planløsninger – så I nemt finder en bolig, der passer til jeres behov.

Find din nye bolig i vores boligvælger

Her kan du se plantegninger, priser og placering af alle Risskov Husenes boliger.

Hent vores katalog

Drømmer du om at bo i Risskov Husene – tæt på byens mange muligheder og områdets skønne naturoplevelser?

Få inspiration og find din kommende bolig i vores katalog.

Download Brochure